Vyberte si svoj obľúbený parfum ešte DNES na ESSENS PARFUMY  AKCIA ! Viac na NOVINKY .

ZÁSADY SPRACÚVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Je pre nás dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Od 25.5.2018, vrátane sú vaše osobné údaje spracovávané v súlade s NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY ( EÚ ) 2016/679 z 27.4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES ( všeobecné nariadenie o ochrane údajov = GDPR ) a v súlade so zákonom v znení platnom a účinnom od 25.5.2018.

Ochrana osobných údajov v informačnom systéme essensparfemy.sk

V súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, poskytujete svoje osobné údaje v rozsahu požadovanom príslušným registračným formulárom (registračný formulár záujemcu o spoluprácu) informačného systému na stránke www.essensparfemy.sk na základe svojho slobodného rozhodnutia.

Prevádzkovateľ zodpovedá za spracúvanie osobných údajov podľa nariadenia európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679, z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, (ďalej len GDPR). Prevádzkovateľ, predávajúci a zodpovedný vedúci za stránku: Juraj Tomášek, Tŕstie 10, 018 22 Dolný Lieskov. IČO: 37 257 412, DIČ: 1043555271.

OSVEDČENIE o živnostenskom oprávnení – vydal OÚ v Považskej bystrici odbor živnostenského podnikania č. živnostenského registra 707 - 18218 zo dňa 21.08.2017, oprávnený spracúvať poskytnuté osobné údaje uvedené v registračnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia trvania registrácie na essensparfemy.sk na účely registrácie záujemcov o spoluprácu, vedenia databázy registrovaných užívateľov, spracovania objednávok, informovania užívateľov o stave objednávok a vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky zákazníka a dokladov spojených s registráciou a uzatvorením zmluvy o účasti v sieti distribútorov ESSENS.SK.

Dozorný orgán: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, 

V prípade, že budete mať záujem o zrušenie registrácie na essensparfemy.sk, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite e-mailom na juraj.tomasek@essensparfemy.sk, alebo formou zaslania SMS na číslo mobilného telefónu +421 949 562 701.

Píšte, volajte, rád vám poradím a pomôžem

Po 17 rokov strávených v Prešove som sa presťahoval naspäť do rodného hniezda, do dedinky poblíž Považskej Bystrice. Našiel som si klasické zamestnanie.

Ale ten stereotyp ma unavoval a túžil som získať od života viac. Zhruba v tom čase  ma kamarátka zoznámila s projektom ESSENS. Bol som nadšený...pokračovať v čítaní

Juraj Tomášek Nezávislý distribútor ESSENS

RECENZIE

Keď som sa prvýkrát stretla s parfumami  od ESSENS tak som si myslela, že budú slabé. Už som takto kupovala cez katalógy a vôbec  som nebola spokojná.

Je to však neporovnateľné. Z parfumov som nadšená, používame ich celá rodina. Mnoho ľudí sa na ulici otočí, že čo je to za vôňa. Je to tým, že parfum dlho vydrží.

Najradšej objednávam parfumy, pri objednávke dostávam aj 1 parfum zdarma. Páči sa mi aj veľmi príjemný a zodpovedný prístup pracovníčok pri objednávkach.

Recenziu si môžete overiť TU.

Gabriela Jandzíková Považská Bystrica
Najpredávanejšie parfumy ESSENS Slovensko

  Dámske                 Pánske
  1) w 107                   1) m 008   
  2) w 117                   2) m 007
  3) w 148                   3) m 003 
  4) w 141                   4) m 001  
  5) w 111                   5) m 024
  6) w 142
  7) w 104
  8) w 102
  9) w 106
10) w 115

NAJPREDÁVANEJŠIE PARFUMY ESSENS SVET
  1. w117
  2. w153
  3. m008
  4. w142
  5. m025
  6. w151
  7. m024
  8. w111
  9. w141
  10. w107

.

.

.

Kontaktné informácie

Juraj Tomášek
+421 949 562 701

juraj.tomasek@essensparfemy.sk

.

.

Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním cookies.