Vyberte si svoj obľúbený parfum ešte DNES na ESSENS PARFUMY  AKCIA ! Viac na NOVINKY .

ZÁSADY SPRACÚVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Je pre nás dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Od 25.5.2018, vrátane sú vaše osobné údaje spracovávané v súlade s NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY ( EÚ ) 2016/679 z 27.4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES ( všeobecné nariadenie o ochrane údajov = GDPR ) a v súlade so zákonom v znení platnom a účinnom od 25.5.2018.

Ochrana osobných údajov v informačnom systéme essensparfemy.sk

V súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, poskytujete svoje osobné údaje v rozsahu požadovanom príslušným registračným formulárom (registračný formulár záujemcu o spoluprácu) informačného systému na stránke www.essensparfemy.sk na základe svojho slobodného rozhodnutia.

Prevádzkovateľ zodpovedá za spracúvanie osobných údajov podľa nariadenia európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679, z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, (ďalej len GDPR). Prevádzkovateľ, predávajúci a zodpovedný vedúci za stránku: Juraj Tomášek, Tŕstie 10, 018 22 Dolný Lieskov. IČO: 37 257 412, DIČ: 1043555271.

OSVEDČENIE o živnostenskom oprávnení – vydal OÚ v Považskej bystrici odbor živnostenského podnikania č. živnostenského registra 707 - 18218 zo dňa 21.08.2017, oprávnený spracúvať poskytnuté osobné údaje uvedené v registračnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia trvania registrácie na essensparfemy.sk na účely registrácie záujemcov o spoluprácu, vedenia databázy registrovaných užívateľov, spracovania objednávok, informovania užívateľov o stave objednávok a vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky zákazníka a dokladov spojených s registráciou a uzatvorením zmluvy o účasti v sieti distribútorov ESSENS.SK.

Dozorný orgán: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, 

V prípade, že budete mať záujem o zrušenie registrácie na essensparfemy.sk, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite e-mailom na juraj.tomasek@essensparfemy.sk, alebo formou zaslania SMS na číslo mobilného telefónu +421 949 562 701.

Píšte, volajte, rád vám poradím a pomôžem

Po 17 rokov strávených v Prešove som sa presťahoval naspäť do rodného hniezda, do dedinky poblíž Považskej Bystrice. Našiel som si klasické zamestnanie.

Ale ten stereotyp ma unavoval a túžil som získať od života viac. Zhruba v tom čase  ma kamarátka zoznámila s projektom ESSENS. Bol som nadšený...pokračovať v čítaní

Juraj Tomášek Nezávislý distribútor ESSENS

RECENZIE

Vône som vždy nakupovala v kamenných predajniach. Boli síce drahšie, ale brala som to ako nutné zlo. Za kvalitu si treba priplatiť.

Preto ma prekvapilo, keď mi Juraj povedal, že za zlomok ceny z obchodu sa dá obstarať porovnateľná kvalita.

Pri mojej práci obchodného zástupcu sa často stretávam s príjemnou skutočnosťou.
„ Pani Vy pekne voniate, akú značku používate ? “

Parfumy ESSENS som si obľúbila pre ich krásnu dlhotrvajúcu vôňu a rada ich odporúčam aj svojim priateľom a známym.

Recenziu si môžete overiť TU.

Anna Václavová Trenčín

Keď som sa prvýkrát stretla s parfumami ESSENS tak som si myslela, že budú slabé. Už som takto kupovala cez katalógy a vôbec  som nebola spokojná.

Je to však neporovnateľné. Z parfumov som nadšená, používame ich celá rodina. Mnoho ľudí sa na ulici otočí, že čo je to za vôňa. Je to tým, že parfum dlho vydrží.

Najradšej objednávam parfumy, pri objednávke dostávam aj 1 parfum zdarma. Páči sa mi aj veľmi príjemný a zodpovedný prístup pracovníčok pri objednávkach.

Recenziu si môžete overiť TU.

Gabriela Jandzíková Považská Bystrica
Najpredávanejšie dámske parfumy ESSENS Slovensko

  Dámske 👩
  1) w 107         9) w 157           
  2) w 117       10) w 104       
  3) w 148       11) w 145       
  4) w 111       12) w 102          
  5) w 141      13) w 150 
  6) w 171      14) w 115
  7) w 151      15) w 127
  8) w 142      16) w 118

Najpredávanejšie pánske parfumy ESSENS Slovensko

  Pánske🧔
  1) m 008   
  2) m 007
  3) m 025
  4) m 003  
  5) m 024
  6) m 001

NAJPREDÁVANEJŠIE DÁMSKE PARFUMY ESSENS SVET DECEMBER 2021🌍
  1. w117     10. w150
  2. w141     11. w102
  3. w142     12. w115
  4. w151     13. w116
  5. w157     14. w118
  6. w111     15. w153
  7. w148     16. w182
  8. w107     17. w171
  9. w127     18. w144    
NAJPREDÁVANEJŠIE PÁNSKE PARFUMY ESSENS SVET DECEMBER 2021🌍
  1. m008
  2. m025
  3. m024
  4. m007
  5. m003
  6. m014
  7. m028
  8. m034

.

.

.

Kontaktné informácie

Juraj Tomášek
+421 949 562 701

juraj.tomasek@essensparfemy.sk

.

.